Software development

Software development

Software development is meer dan alleen code schrijven. Het is meedenken met de klant en zijn domein leren kennen, het is begrijpen wat de doelstellingen van de klant zijn en hoe hij deze wil bereiken. Het doorgronden hiervan bepaalt onder andere welke architectuurkeuzes in de te bouwen software moeten worden genomen om zo toekomstbestendige en flexibele softwarecode te realiseren.

Software op maat

Wanneer bedrijfssoftware niet goed aansluit op de wensen van de business kan dit leiden tot ergernissen binnen een organisatie en in sommige gevallen zelfs tot omzetverlies. We krijgen vanuit klanten regelmatig de vraag om met hen mee te denken en kijken of “op maat” software een oplossing kan zijn en welke investeringen hiermee gemoeid zijn.

Groot tot klein

Of het nu gaat om het automatiseren van een eenvoudig proces, het ontwikkelen van een e-commerce product of het gefaseerd vernieuwen van legacy software waarbij integratie tussen het oude en nieuwe centraal staat. P-Pro’s heeft de kennis en kunde in huis om dit soort projecten tot een succes te maken. Iedere projectgrootte kent zijn eigen aanpak maar centraal staat goede communicatie tussen de business en developers.

Agile/Scrum

Bij het werken aan grotere projecten geloven wij in de Agile filosofie en gebruiken we Scrum als methodiek. Deze methodiek en de daardoor intensieve samenwerking met de opdrachtgever draagt bij aan de doelstelling dat er zo snel mogelijk waarde aan de business geleverd wordt en de kosten altijd helder en onder controle blijven.

Gedurende het gehele traject zit u als opdrachtgever in de bestuurdersstoel waarmee verrassingen achteraf worden voorkomen.

De stap zetten?

Weten wat er mogelijk is? Maak een afspraak met ons en we presenteren u graag de mogelijkheden en de manier waarop wij werken.