Domeinhosting

Uw domein in goede handen
Een website – eenvoudig of complex – begint met het vastleggen van het internetadres. P-Pro’s regelt voor u de domeinregistratie van uw site. Wij leggen nieuwe domeinnamen vast of brengen bestaande domeinen bij ons onder. Naast domeinhosting verzorgen wij ook de volgende stap naar een eigen site: websitehosting.

Standaard webhosting
De standaard hostingoplossingen van P-Pro’s zijn prima geschikt voor relatief eenvoudige websites voor privégebruik of zakelijke doeleinden. Deze standaard webhosting is gebaseerd op Microsoft IIS7.5 Webservices en biedt ondersteuning voor .NET (2.0 – 4.5), PHP (5), MySQL (5) en Microsoft SQL (2008 R2). Alle pakketten worden opgeleverd met een fair-use bandwidth policy.

Bedrijfskritische webhosting
Heeft u een webwinkel of andere belangrijke online business applicatie? Ook voor de meer bedrijfskritische sites heeft P-Pro’s hostingoplossingen: Business Hosting.

Voorwaarden domeinregistraties
P-Pro’s houdt zich bij de domeinregistraties aan de voorwaarden die ICANN heeft opgesteld: Registrant Rights and Responsibilities.

Prijzen en beschikbaarheid
Op dit moment zijn wij bezig met de bouw van een nieuwe domeinchecker. Check hiermee later de prijzen en beschikbaarheid voor de hostingoplossing die bij u past.